SULTANBEYLİ BELEDİYESİNDEN SÜRDÜRÜLEBİLİR GERİ DÖNÜŞÜME TAM DESTEK

Sultanbeyli Belediyesi “Sıfır Atık” Projesi kapsamında ilçenin farklı noktalarına yeni atık giysi kutuları yerleştirdi. Atık giysi kutularının sayılarının artırıldığını vurgulayan Sultanbeyli Belediye Başkanı Ali Tombaş, “Hem doğaya fayda sağlıyoruz hem de atıkları yeniden ekonomiye kazandırıyoruz. Her alanda geri dönüşümü önemsiyoruz. Bu alanda çalışmalarımızı artırarak sürdüreceğiz.” dedi.

SULTANBEYLİ BELEDİYESİNDEN SÜRDÜRÜLEBİLİR GERİ DÖNÜŞÜME TAM DESTEK

Sultanbeyli Belediye Başkanı Ali Tombaş, atıkların yeniden ekonomiye kazandırılması noktasında çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Sıfır Atık Projesi’ni başarılı bir şekilde uygulamakta kararlı olduklarını vurgulayan Başkan Ali Tombaş, her alanda geri dönüşümü yaygınlaştıracaklarını belirtti.

 

HEM DOĞAYA HEM EKONOMİYE FAYDA SAĞLANIYOR

İlçenin farklı noktalarındaki eskiyen ve kısmen hasar gören atık giysi kutuları kaldırıldı. Yerlerine yenileri yerleştirildi. Ayrıca merkezi noktalar başta olmak üzere Sultanbeyli’nin dört bir yanında atık giysi kutularının sayısı artırıldı. Bu uygulama sayesinde hem atıkların çevre kirliliğine sebep olmasının önlenmesi hem de ekonomiye kazandırılması hedefleniyor.

 

TOMBAŞ: “SIFIR ATIK PROJELERİNİ YAYGINLAŞTIRMAKTA KARARLIYIZ”

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Sultanbeyli Belediye Başkanı Ali Tombaş, “Sıfır Atık Projesi’ni çok önemsiyoruz. Tekstil, metal, cam, kağıt başta olmak üzere her alanda geri dönüşümü yaygınlaştırmakta kararlıyız. Atık giysi kutularımızı tamamen yeniledik. Üstelik sayılarını da artırdık.   “Akan bir nehrin kenarında dahi olsanız suyu israf etmeyiniz” şuuruyla hareket etmeliyiz. Geri dönüşüm sayesinde hem çevre kirliliğinin önüne geçmiş olacağız hem de atıkları yeniden ekonomiye kazandıracağız. Her bir hemşehrimizi bu noktada duyarlı olmaya ve çalışmalarımıza destek vermeye davet ediyorum. Çevre dostu projeleri çeşitlendirmeye ve yaygınlaştırmaya daha da özen göstereceğiz.” dedi.

İSTANBUL (UHA) - BİLAL GELDİ

BELEDİYELER

EKONOMİ