İTSO'DAN ALTIN ATEŞ KİMYA'YA ZİYARET: DEPREM SONRASI YATIRIMLAR TAKDİR TOPLADI

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Genel Sekreter ile birlikte Altın Ateş Kimya Yönetim Kurulu Başkanı Ali Uğur Ateş’i ziyaret etti.

İTSO'dan Altın Ateş Kimya'ya Ziyaret: Deprem Sonrası Yatırımlar Takdir Topladı

İTSO Heyeti, bölgemizde yaşanan yüzyılın afeti ‘6 Şubat Depremleri’nin yol açtığı kayıplara rağmen büyüme göstererek yatırımlarına devam eden Altın Ateş Kimya A.Ş.’yi ziyaret etti. Kahramanmaraş’ta yeni açılan Altın Ateş Group Hazır Beton Santrali için hayırlı olsun dileklerini ileten İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Genel Sekreter, Ali Uğur Ateş’e günün anısına plaket takdiminde bulundu.

Bölgedeki sanayi kuruluşlarının, hem iç ve dış ticaret hem de istihdam yaratma konusundaki büyük katkıları nedeniyle Altın Ateş Kimya A.Ş.’yi tebrik eden İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, yeni yatırımlarından dolayı Ali Uğur Ateş’e başarılar diledi.

Ali Uğur Ateş, İTSO Heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, depremden büyük zarar gören bölgede yaraları sarmak için firma olarak ellerinden gelen çabayı göstermeye devam edeceklerini belirtti.

HATAY (UHA) - LEVENT AŞKAR

BELEDİYELER

EKONOMİ