BATEYİ AŞİRETİ’NDE YENİ REİS: EJDER NAİM KAZANDIOĞLU

Bateyi Aşireti’nde yapılan seçimlerde Ejder Naim Kazandıoğlu oybirliğiyle reis oldu. Kazandıoğlu, aşiretin gücünü ve birliğini kutladı.

Bateyi Aşireti’nde Yeni Reis: Ejder Naim Kazandıoğlu

Bateyi Aşireti'nin yeni reisini belirlemek amacıyla yapılan seçimlere aşiretin ileri gelenleri ve üyeleri katıldı. Oybirliğiyle reisliğe seçilen Ejder Naim Kazandıoğlu, topluluğun desteğini arkasına alarak bu onurlu görevi üstlendi.

Aşiret reisliğine seçilen Ejder Naim Kazandıoğlu, "Bugün, büyük bir onur ve sorumlulukla aranızda bulunmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Bateyi Aşireti’nin yeni reisi olarak, sizlerin güveniyle bu göreve getirilmek benim için büyük bir şereftir. Hep birlikte başardığımız bu seçim süreci, aşiretimizin gücünü ve birliğini bir kez daha ortaya koydu," dedi.

Yeni reisin göreve başlamasıyla birlikte, aşiretin geleceğiyle ilgili önemli projelerin hayata geçirilmesi bekleniyor. Kazandıoğlu, aşiret içindeki dayanışma ve iş birliğini güçlendirmeyi, sosyal ve ekonomik kalkınmayı teşvik etmeyi öncelikli hedefleri arasında gösterdi. Aşiret üyelerinin ihtiyaçlarına cevap vermek ve geleneksel değerleri koruyarak modernleşmeyi sağlamak için çalışmaların başlayacağı ifade edildi.

HAKKARİ (UHA) - NECMİ ERTUŞ

BELEDİYELER

EKONOMİ