BİNGÖL’DE 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta ve protokol üyelerinin katılımıyla 30 Ağustos Zafer Bayramı için anlamlı bir tören düzenlendi

Bingöl’de 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Bingöl'de 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Hükümet Konağı önünde coşkulu bir tören düzenlendi. Törene, Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Sert, Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik, Milli Savunma Bakanlığı Askeralma Genel Müdürü Tümgeneral Hurşit Ağırcan, kamu kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, jandarma ve emniyet personeli, gaziler, şehit aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajı okundu ve Atatürk Anıtı’na Bingöl Valiliği ve Bingöl Belediyesi çelenkleri sunuldu. 49. Tugay Komutanlığı'nda görevli Üsteğmen Alper Akbaş, günün anlam ve önemine dair bir konuşma yaparak, 30 Ağustos Zaferi’nin tarihsel önemini bir kez daha hatırlattı. Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi.

Bingöl'de düzenlenen bu anlamlı törenle, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102’nci yıl dönümü coşkulu bir şekilde kutlanmış oldu.

BİNGÖL (UHA) - AZİZ ÖNAL

BELEDİYELER

EKONOMİ