ÇAYELİ KAYMAKAMI KIRÇUVAL, GÖREVİNE BAŞLADI

Çayeli Kaymakamlığına atananı Sertaç Kırçuval, Çayeli'ne gelerek görevine başladı.

Çayeli Kaymakamı Kırçuval, Görevine Başladı

01.07.2024 tarih ve 2024/187 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Kilis Vali Yardımcılığı görevinden Çayeli kaymakamı olarak atanan Sertaç Kırçuval Çayeli‘ne gelerek, görevine başladı.

Çayeli Kaymakamı Sertaç Kırçuval Kimdir?

Sertaç Kırçuval, Malatya’da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Malatya’da tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu.

2013 yılında Malatya Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine başladı. Malatya Valiliği’nde İl Stajını tamamladıktan sonra Mersin ve Silifke ilçelerinde Mülkiye Teftiş Stajı yapti. Bilecik/Söğüt ve Trabzon/Beşikdüzü ilçelerinde Kaymakam Refikliği Stajı’nın ardından Bakanlık Merkez Stajı’nı tamamladı.

Yurtdışı eğitim programı kapsamında gittiği İngiltere’de Portsmouth Üniversitesi’nde Kamu Yönetimi alanında “İletişimin Tarihsel Gelişimi ve Sosyal Hareketlere Etkisi: Arap Baharı’nda Sosyal Medyanın Rolü İncelemesi” konulu tez çalışması ile yüksek lisansını tamamladı.

Kırşehir’in Kaman ilçesinde Kaymakam Vekili olarak görev yaptı. Daha sonra sırasıyla Denizli/Güney, Isparta/Şarkikaraağaç ve Kilis/Musabeyli Kaymakamı olarak görev aldı.

20 Ağustos 2021 tarihinde 2021/412 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Kilis Vali Yardımcısı olarak atandı.

01.07.2024 tarihli atamayla birlikte Kilis Vali Yardımcısı Sertaç Kırçuval, Çayeli Kaymakamlığı görevine başladı.

RİZE (UHA) - HIZIR TATOĞLU

BELEDİYELER

EKONOMİ