KAPALI PAZAR YERİ İÇİN BAŞKAN SOYUAK’A YETKİ VERİLDİ

Bir aylık tatilin ardından Gelibolu Belediyesi meclisi  Belediye Başkanı Ali Kamil Soyuak başkanlığında  Belediye meclisinde beş gündem maddesi  görüşülmek için toplandı.

Kapalı Pazar Yeri İçin Başkan Soyuak’a Yetki Verildi

Bir aylık tatilin ardından Gelibolu Belediyesi meclisi  Belediye Başkanı Ali Kamil Soyuak başkanlığında  Belediye meclisinde beş gündem maddesi  görüşülmek için toplandı.

Gündemin ilk maddesi, S Plaka yönetmeliği oldu. S plaka yönetmeliği mecliste görüşülerek Plan Bütçe Komisyonuna havale edilmesi oy birliği ile kabul edildi. Gündemin ikinci maddesinde norm kadro değişikliği görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin üçüncü maddesinde protokol yetkisi görüşüldü. Gündemin üçüncü maddesindeki protokol yetkisi, Yazıcızade Mahallesi’nde bulunan 12 bin 698 m2 yüzölçümlü taşınmazın Belediye Başkanlığı’nca pazaryeri olarak kullanılmak üzere, kıymet takdir bedeli tutarında Gelibolu Garnizonluğundaki birliklerin ihtiyaç duyacağı bina ve tesislerin yaptırılması hakkında protokol düzenlenmesine ilişkin Belediye Başkanı Ali Kamil Soyuak’a yetki verilmesi görüşüldü.

Görüşülen maddede ilçede Salı günleri kurulan halk pazarının olduğu yerde eski askeri lojmanların, protokol sağlanarak kapalı Pazar yeri yapılması için Belediye Başkanına yetki verilmesi görüşülerek, oy birliği ile protokol yetkisi kabul edildi.

Gündemin dördüncü maddesinde Alaaddin Mahallesi ada:944, parsel 44’teki imar plan değişikliği görüşülerek oy birliği ile komisyona havale edildi. Gündemin son maddesinde Hoca Hamza Mahallesi Ada: 840, Parsel: 25-26-27-28-51-52-53-54-55-77-80-81’deki imar plan değişikliği oy birliği ile komisyona havale edildi.

Eylül ayı belediye meclis toplantısı, gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından bir sonraki meclis toplantısının 01 Ekim 2024 Salı günü saat 15.00’da yapılmasına karar verilmesinin ardından sona erdi

ÇANAKKALE (UHA) - DOĞAN ZELOVA

BELEDİYELER

EKONOMİ