ADIYAMAN’DA AÇIK HAVADA SİNEMA KEYFİ: NOSTALJİK YAZLIK SİNEMA ETKİNLİĞİ

Adıyaman Belediyesi'nin Cumhuriyet Mahallesi’nde düzenlediği Nostaljik Yazlık Sinema etkinliği, açık havada sinema keyfi sunarak eski kültürleri yeniden canlandırdı

Adıyaman’da Açık Havada Sinema Keyfi: Nostaljik Yazlık Sinema Etkinliği

Adıyaman Belediyesi tarafından her hafta farklı bir mahallede gerçekleştirilen ‘Nostaljik Yazlık Sinema’ etkinliğinin bu haftaki durağı Cumhuriyet Mahallesi oldu. Yaz akşamlarında hem vatandaşlara açık havada sinema keyfi yaşatmak hem de sosyalleşme imkanı sunmak amacıyla düzenlenen etkinlik, Şehit Cem Özgül İlkokulu’nun doğusundaki parkta gerçekleştirildi. Adıyaman Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlik yine yoğun ilgi gördü. Etkinliğe katılan vatandaşlara patlamış mısır ve meyve suyu ikram edildi.

Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, bu tür etkinliklerin hem sosyalleşme açısından hem de eski kültürlerin gelecek kuşaklara aktarılması bakımından büyük önem taşıdığını vurgulayarak, "Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen ‘Nostaljik Yazlık Sinema’ etkinliği ile çocukluğumuzun ve gençliğimizin hatırası olan filmleri, şimdi çocuklarımıza eski kültürümüzde olduğu gibi sunmaya çalışıyoruz. Bu vesileyle emeği geçen tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyor ve vatandaşlarımızı bu güzel etkinliğimize davet ediyorum," dedi.

Etkinlikten büyük keyif aldıklarını ifade eden vatandaşlar, Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere ve emeği geçen herkese teşekkür etti. Bu tür etkinliklerin devam etmesini isteyen vatandaşlar, nostaljik sinema deneyiminin kendileri için unutulmaz bir anı olduğunu belirttiler.

ADIYAMAN (UHA) - RAMAZAN YAVUZ

BELEDİYELER

EKONOMİ