BEYPAZARI 1. ULUSLARARASI HALK DANSLARI VE MÜZİK FESTİVALİ’NE KATILACAK ÜLKELER, BEYPAZARI İLÇESİNE GELDİ.

-Başkentin en gözde ilçelerinden, buram buram tarih kokan Beypazarı İlçesinde bu yıl ilk defa olmak üzere “Uluslararası Beypazarı Halk Dansları ve Müzik Festivali düzenlenmişti.

Beypazarı 1. Uluslararası Halk Dansları ve Müzik Festivali’ne katılacak ülkeler, Beypazarı İlçesine geldi.

Başkentin en gözde ilçelerinden, buram buram tarih kokan Beypazarı İlçesinde bu yıl ilk defa olmak üzere “Uluslararası Beypazarı Halk Dansları ve Müzik Festivali düzenlenmişti.

Haniye’nin ölümüyle ilgili olarak ülke genelinde yas ilan edilmesi kapsamında, festivalin bu günkü tüm etkinlikleri iptal edilmişti.

Şenlikler yarın başlayacak:

Festivale katılacak ülkelerin ekipleri Beypazarı İlçesine gelmeye başladı:

Bunlardan birisi de Romanya’nın Calaraşi ilinin Roseți ilçesi Belediye Başkanı Nicolae Rîjnoveanu ve beraberinde ekibiyle birlikte Beypazarı’na gelerek, Beypazarı Belediye başkanı Dr. Özer Kasap, ile bir araya geldi. Beypazarı belediye başkanı Dr. Özer Kasap, Rîjnoveanu ve ekibini Belediye başkanlık makamında kabul ederek ağırladı:

Yapılan görüşmelerde, çeşitli konular ele alınırken, her iki şehir arasında dostane ilişkilerin güçlendirilmesi yönünde görüş birliğine varılırken,

Beypazarı belediye başkanı Dr. Özer Kasap, ülkelerin ve Belediyeler arası diyaloğu çok önemsediklerini ve kalıcı dostluklar oluşmasını sağlamaya çalıştıklarını kaydetti.

Ardından, belediye başkanları ve heyetler arası hediyeleşmeler yapıldı.

Festival'de etkinlikler yarın saat 10.00dan itibaren başlayacak.

 

ANKARA (UHA) - YAŞAR TONBAK

BELEDİYELER

EKONOMİ