İNGİLİZ GDI DERNEĞİ YÖNETİMİ GELİBOLU’DA BAŞKAN SOYUAK’I ZİYARET ETTİ

Gelibolu'da düzenlenen etkinlikler kapsamında, İngiliz GDI Derneği üyeleri Gelibolu Belediye Başkanı Ali Kamil Soyuak’ı ziyaret etti. Ziyaret, Çanakkale Savaşı’nda hayatını kaybedenlerin anısına gerçekleştirildi.

İngiliz GDI Derneği Yönetimi Gelibolu’da Başkan Soyuak’ı Ziyaret Etti

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde Gelibolu Derneği'nin düzenlediği etkinlikler kapsamında, İngiliz Gallipoli and Dardanelles International Derneği (GDI) yönetimi ve üyeleri, Gelibolu Belediye Başkanı Ali Kamil Soyuak'ı ziyaret etti.

Ziyaret, yaklaşık 100 yıl önce yaşanan Çanakkale Savaşı'nda hayatını kaybedenlerin anısını yaşatmak amacıyla gerçekleştirildi ve büyük bir anlam taşıyor. Belediye Başkanı Soyuak, bu önemli ziyaretin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, "Atalarımızın kahramanlık destanının yazıldığı bu topraklarda, böyle anlamlı bir ziyaretin gerçekleşmesi bizleri onurlandırıyor. Gelibolu Derneği Başkanı Emekli Kurmay Albay Süleyman Taş'a ve İngiliz misafirlerimize teşekkür ediyorum," dedi.

Ziyarete katılan İngiliz GDI Derneği üyeleri arasında Dr. Haldun Solmaztürk, Simon Davies, David Ellis, Rob Ellis, Mark Brown, Anne Brown, Margaret Tinsley, Andrew Tinsley, Eric Langford, Anthea Langford, Ray Windmill ve Joy Hanauer yer aldı.

ÇANAKKALE (UHA) - DOĞAN ZELOVA

BELEDİYELER

EKONOMİ