SULTANGAZİ BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA UNUTULMAZ SÜNNET ŞÖLENİ

Sultangazi Belediyesi, sünnetini gerçekleştirdiği 1200 çocuğa konser ve çocuk etkinlikleriyle dolu bir sünnet şöleni düzenledi. Başkan Dursun, geleneksel hale gelen bu şölenin ilçe halkını bir araya getirdiğini vurguladı.

Sultangazi Belediyesi’nden Çocuklara Unutulmaz Sünnet Şöleni

Sultangazi Belediyesi, sünnetini gerçekleştirdiği 1200 çocuğa toplu sünnet şöleni düzenledi. Şölen, çocuk mehteran takımı gösterisi, konser ve çocuk etkinlikleriyle renklendi. Birbirinden eğlenceli etkinliklerle çocuklar doyasıya eğlendi.

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, bir sünnet şöleninde daha bir arada olmaktan duydukları mutluluğu dile getirdi. Başkan Dursun, “Sünnet şölenimizi geleneksel hale getirdik. Bu sene üçüncüsünü gerçekleştirdik. Sultangazi’yi çok daha güzel yerlere getirmek için çok çalışıyoruz. İnşallah yepyeni projelerle, yepyeni programlarla sizlerle buluşmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Başkan Dursun, Sultangazi’de düzenlenen bu tür sosyal etkinliklerin, ilçe halkının birlik ve beraberliğini pekiştirdiğini, çocuklar ve aileler için unutulmaz anılar yarattığını vurguladı. Ayrıca, sünnet şöleninin çocukların sağlığına dikkat çekmek ve geleneklerin yaşatılmasına katkı sağlamak amacıyla önemli bir etkinlik olduğunu belirten Dursun, gelecek dönemde de ilçedeki sosyal faaliyetlerin artarak devam edeceğini ifade etti.

Anlam açısından değerlendirme:

Eklenen bölüm, haberin daha canlı ve detaylı olmasını sağlıyor. Etkinliğin sadece bir konuşma değil, aynı zamanda çocuklara yönelik zengin bir program içerdiğini belirtmek, haberin değerini artırıyor.

İSTANBUL (UHA) - HÜSNÜ DEĞİRMENCİ

BELEDİYELER

EKONOMİ