Zabıta ekipleri, vatandaşların sağlığı için denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Gıda işletmelerine yönelik rutin olarak denetim yapan zabıta ekipleri, Kurban Bayramı öncesinde de ilde faaliyet gösteren pastane, market, fırın, unlu mamuller ile kasapları hijyen koşulları, çalışanların kılık kıyafetlerinin temizliği ile iş yerlerinin mevzuata uygunluğu konusunda kontrol etti.
Ekipler, üretimde kullanılan malzemeleri ve malzemelerin depolandığı alanlardaki hijyen durumunu detaylı şekilde inceledi.
Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, gıda kontrol birimleri ile bayram öncesi pastacılık sektöründe faaliyet gösteren esnafa yönelik denetimler gerçekleştirdiklerini belirterek, denetimler esnasında asgari hijyen şartları kontrol edildiğini ifade ettiler.
HAKKARİ (UHA) - NECMİ ERTUŞ
SON YAZILAR